Partners

De Verzuimeconoom is uw totaal ontzorger op het gebied van verzuim. Het werkveld waarin wij opereren is zo breed, dat het onmogelijk is om alle kennis en kunde in eigen huis te hebben en op niveau te houden. Daarom werken wij samen met verschillende gespecialiseerde partners, namelijk:

EBEX is vanaf 2020 onderdeel van De Verzuimeconoom. Sinds de start in 2013 is EBEX uitgegroeid tot een kennisintensieve casemanagementorganisatie. EBEX levert inkomensverzekeringen vanuit volmacht, verzuimbegeleiding, ZW-uitvoering en WIA-begeleiding aan het MKB. EBEX werkt samen met ongeveer 30 adviseurs, waarvan de meesten zijn gespecialiseerd in advisering op het gebied van inkomen en sociale zekerheid.

De diensten en producten van EBEX zijn ook beschikbaar voor klanten van De Verzuimeconoom. Met name adviseurs die zich (willen) specialiseren op het gebied van Inkomen profiteren van een samenwerking met EBEX. Aan deze kantoren biedt EBEX een kennis- en opleidingspakket in samenwerking met Enkwest.

Als u hierin geïnteresseerd bent, kunt u contact opnemen met uw vaste aanspreekpunt bij De Verzuimeconoom. Of kijk op de site van EBEX. Bellen kan ook: 055 – 521 67 93. 

 

Mandaat Assuradeuren is net als De Verzuimeconoom onderdeel van de Heilbron Groep. Als gevolmachtigd agent bieden zij uitsluitend verzekeringen aan via samenwerkende adviseurs. Mandaat accepteert namens de volmachtgever verzekeringsaanvragen, verwerkt mutaties, maakt polissen op en verzorgt de schadeafwikkeling.

De arbodienstverlening van De Verzuimeconoom kunt u alleen afnemen in combinatie met een Verzuim-, Ziektewet- en/of WGA ERD-verzekering via Mandaat Assuradeuren. Mandaat heeft inkomensvolmachten van 6 volmachtgevers/ verzekeraars en biedt hiermee een heel uitgebreid productenpallet.

De verzekeraars:

 • elipsLife
 • De Amersfoortse
 • Avéro
 • De Goudse
 • Lloyds
 • Nationale-Nederlanden

Geïnteresseerd in een samenwerking met Mandaat Assuradeuren? Of heeft u vragen over de volmachtproducten? Kijkop de site van Mandaat Assuradeuren of bel met 0314 – 37 32 80. 

 

Het doel van Exsist is om mensen en organisaties in beweging te zetten, ze fitter er productiever te maken met de topsport als voorbeeld. Dit bereiken zij door hun aanpak “autonomie en verbinding” en “keuzes maken en verantwoordelijkheid nemen”.
Exsist werkt met een eigen providerboog. Hiermee kan zij elk gewenst traject of interventie (preventief) inzetten voor De Verzuimeconoom.  

 

De voordelen van de samenwerking met Exsist:

 • Alles onder een dak;
 • Korte lijnen en intensieve samenwerking;
 • Goede afspraken rondom ontdubbelen van de factuur en overige administratieve afhandelingen;
 • Snel de juiste provider kunnen bieden voor de klant;
 • Het waarborgen van de kwaliteit van de trajecten en interventies;
 • Onderlinge samenwerking in de providerboog;
 • Werken met de beste specialisten.

Meer informatie? Kijk dan op: www.exsist.nl.

 

De Verzuimeconoom biedt ook arbodienstverlening aan in samenwerking met ArboNed. Binnen deze samenwerking ligt de verzuimregie en het casemanagement bij De Verzuimeconoom. ArboNed is verantwoordelijk voor de inzet van bedrijfsartsen, kerndeskundigen en in sommige gevallen casemanagers taakdelegatie.

De verzuimbegeleiding door De Verzuimeconoom/ArboNed is standaard op de volmacht Verzuim-ontzorgverzekering van Mandaat Assuradeuren.

 

Bergman Clinics vormt binnen Nederland het grootste netwerk van focusklinieken voor planbare medische zorg met meer dan vijftig locaties. Bergman Clinics staat bekend om zijn klantgerichte aanpak, waarbij de patiënt echt centraal staat en om de korte wachttijden.

De samenwerking tussen De Verzuimeconoom en Bergman Clinics richt zich op snelle interventies bij klachten aan het bewegingsapparaat die leiden tot langdurige arbeidsongeschiktheid. Hiermee winnen we gemiddeld 45 dagen verzuimreductie ten opzichte van de reguliere behandeling (huisarts, fysiotherapie, specialist).

Behandelingen door Bergman Clinics worden door nagenoeg alle zorgverzekeraars vergoed.

 

Al sinds 2006 hebben we ons gespecialiseerd om het lange verzuim bij werkgevers te voorkomen. En hierin zijn we succesvol. We zorgen ervoor dat werknemers gezonder worden, beter in hun vel zitten en optimaal presteren. Het resultaat is een lager verzuimcijfer, minder uitval en minder arbeidsongeschiktheid. Dit is goed voor uw mensen én voor uw bedrijf.

 

Wij zijn Meglio

Ieder mens is uniek, bezit specifieke talenten. Ieder mens wil ook van betekenis zijn en misschien zelfs ergens in uitblinken. Meglio! gelooft in het ontwikkelen van de beste versie van jezelf, jouw team óf jouw organisatie. Meglio! inspireert, confronteert en helpt bij het zetten van de volgende stap.

 

Topzorg Groep

TopzorgGroep is een groeiende keten van multidisciplinaire praktijken in Nederland. We hebben alle disciplines in huis, zoals fysiotherapie, manuele therapie, gespecialiseerde fysiotherapie zoals kinderfysiotherapie en bekkenbodemtherapie, ergotherapie, oefentherapie Cesar, diëtetiek en medisch fitness. Welke locatie u ook bezoekt, bij de TopzorgGroep bent u altijd in vertrouwde handen. Wij garanderen namelijk altijd een behandeling of advies op maat door onze uitgebreide ervaring en ons brede aanbod van specialisaties. Samen boeken we vooruitgang en daar zijn we trots op.

 

Merces Custodia

Het is onze missie de arbeidssituatie en de productiviteit bij onze opdrachtgevers te optimaliseren. Dit doen we door onze klanten integraal te adviseren en te bedienen ten aanzien van het beschermen van de loonkosten vanuit het perspectief van sociale zekerheid en gezondheid van de medewerkers.

 

Accuraat Verbindt

Snel weten hoe je met een verzuimtraject verder moet? In onze arbeidsdeskundige adviezen wegen we ieders belang gedegen af. Door onze brede blik, betrokkenheid en heldere communicatie voelen jij en je medewerker je gehoord, begrepen én op weg geholpen.

 

Oxhill7

OxHill7 is een gecertificeerd, landelijk opererend bedrijf, en helpt mensen op moeilijke, maar zeer belangrijke momenten in hun loopbaan. Onze diensten zijn o.a. de volgende: Re-integratie, arbeidsdeskundig onderzoek en advies, outplacement, WGA bemiddeling Jobhunting, UWV WerkFit, UWV Naar Werk, arbeidsmediation, loopbaan APK, STAP Ontwikkeladvies.

 

Interesse? Neem contact op met De Verzuimeconoom!