Over ons

De Verzuimeconoom is een gespecialiseerde dienstverlener op de gebieden verzuim, arbo, ZW en WIA. Wij bieden gecertificeerde ARBO producten aan. Wij overzien voor u het speelveld en weten de weg te vinden naar verzuimreductie en vergoedingen voor interventies.

De Verzuimeconoom is één van de weinige partijen die zowel Arbodienstverlening Wet verbetering Poortwachter, ZW als WGA-dienstverlening volledig in eigen huis uitvoert. Als het nodig is, dan begeleiden wij uw zieke werknemer 12 jaar lang. Ook als de werknemer uit dienst is gegaan en in de ZW en vervolgens in de WIA terecht komt. Deze voortdurende arbeidsongeschiktheid heeft een negatief effect op uw verzekerings- en/of sociale premies. Daarom heeft u er alle belang bij dat de financiële schade zo beperkt mogelijk blijft.

Het voorkomen en terugdringen van verzuim is uw en onze structurele prioriteit. Echter, door de complexiteit en de privacyregels is het voor u als werkgever moeilijk om grip te krijgen op uw verzuim. Wij kunnen u hierbij ontzorgen, met verzuimbegeleiding, casemanagement, zo min mogelijk administratieve rompslomp en snelle interventies.

Als regisseur in het verzuimproces helpen wij u graag. Want een zieke medewerker brengt al genoeg zorgen met zich mee! Daarom streven wij voor al onze klanten naar kostenbesparing en verzuimvermindering.

 

Bij De Verzuimeconoom zijn privacygevoelige gegevens in goede handen!

Communiceren via de digitale snelweg doen we allemaal dagelijks. Over de veiligheid denken we meestal niet na, tot het  mis gaat. De Verzuimeconoom wil privacygevoelige informatie veilig uitwisselen. Hoewel dat precies is wat u verwacht, is dat voor veel bedrijven nog niet zo vanzelfsprekend.

Daarom werkt De Verzuimeconoom met ZIVVER, een oplossing voor veilige e-mail en bestandsuitwisseling. Hiermee versleutelen wij berichten met gevoelige inhoud zoals persoonsgegevens, dossiers of andere informatie die u veilig wilt versturen. Deze manier van verzenden en ontvangen is  gegarandeerd veilig. Dat betekent dat niemand anders dan de verzender en de ontvanger toegang heeft tot het bericht. Ook hackers niet. Ook voorkomen we, door het toepassen van slimme technologieën, dat mensen gevoelige informatie naar de verkeerde persoon sturen. U kunt erop vertrouwen dat wij zorgvuldig met de privacy van onze cliënten en relaties omgaan.

Geef wijzigingen in uw e-mailadres en telefoonnummer door aan ons!

Het is belangrijk dat u wijzigingen in uw e-mailadres of mobiele telefoonnummer direct aan ons doorgeeft. Op deze manier kunnen wij veilig met u blijven communiceren.

Meer weten over De Verzuimeconoom en haar specialisten? Klik op onderstaande onderwerpen:

Alpina Group

De Heilbron Groep, waar De Verzuimeconoom toe behoort is op 8 juni 2021 gefuseerd met de Voogd & Voogd Groep. Hiermee is een nieuwe organisatie ontstaan met de financiële en operationele slagkracht voor permanente innovatie. De Alpina Group dient puur als paraplu boven de huidige bekende merken zoals De Verzuimeconoom.

De Alpina Group is een landelijk werkende organisatie met sterke regionale wortels en internationale ambities. Het is een adviesbedrijf met meer dan 40 vestigingen in Nederland en België, en een serviceprovider voor meer dan 3000 zelfstandige adviseurs. Hierdoor is de Alpina Group één van de grootste financieel adviesbedrijven van Nederland.